19.07.21

Minu esimene päev noortelaagri juhendajana!

Minu järgmine väljakutse ja võimalus algab täna. Tallinna Lennujaam - Venevere.

Täna alustan HeadEst keelelaagri võlurina.... juhendajana, vastutajana.

Mina ja noored ja keel ja uus õppimine, areng.

Kuidas see kõik algas?
Ühel kenal päeval jagas FB mulle infot, et Epp Adler otsib oma maailma parimasse keelelaagrisse juhendajaid. Kuna tean Eppu juba... ammu ja olen oma lapsele soovitanud Epu laagrisse kandideerida, siis kõnetas mind see võimalus kohe. Miks? 

Epp on eluterve vaatega inimene. Elu Võimaldaja. Usaldan Eppu, tema vaade Elule on midagi, mida peab ise kogema. Olen temalt palju õppinud ja arenenud. 

Seega, kirjutasin Epule kirja, sooviga saada laagrisse ja teha oma suvi huvitavaks. Minu vanuse tõttu ei oleks ma laagrisse muul viisil, osalejana, saanud.😉

Minu ooteaeg oli pikk, nagu ikka, aga ikkagi lootsin. Vastus Epult tuli, eitav. ....
Leppisin sellega, ma vist väga teist vastust ei lootnudki ja suuri emotsioone ma läbi ei elanud. Mõtlesin edasi, mida oma suvega teha. 

Aga. Ühel toredal juunikuu päeval sain Epult kirja küsimusega, kas mind paelub endiselt laagri juhendaja rolli väljakutse. 

Ups... Ja minu vastus oli loomulikult jaatav, teadmata lõpuni mida see tähendab. Tunnistasin, et astun sellega suure sammu oma mugavusest välja aga olen valmis panustama, mida oskan ja saan.

Ja siin ma nüüd olen. Kuulanud ja lugenud läbi kõik laagri juhendid, reeglid, nimekirjad jms. 

Olen valmis looma, koos teiste toredate noortega, võlumaailma Veneveres.

Jälgige meid Fb ja http://WWW.HEADEST.EE/

https://sakala.postimees.ee/7294929/epp-adler-elu-voimaldaja

Surmast

Iga päev on surma ja suremist meie ümber. Elu loomulikkus. Kogen, et teatud vanuses või teatud elu etapis, hakkame märkama surma teisiti. ...